Tim

Naš tim

 • Darko Jurić

  Raw artist

  Darko živi u Zagrebu, Hrvatska. On je raw food chef, pisac, holistički otrjentiran savjetnik za zdrav život i sirovu hranu. Nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u renomiranim restoranima New Yorka i Los Angelesa, pokrenuo je prvi restoran sirove hrane u Hrvatskoj „Elixir“ u Zagrebu. Čest je gost radio i TV emisija na temu zdravlja i prehrane. Suosnivač je ”art of raw“, koncepta koji ujedinjuje produkciju proizvoda, edukaciju, coaching i retrita temeljenih na razumjevanju prirode i održivog, cjelovitog načina života. Pomiče granice raw fooda otkrivanjem novih kombinacija namirnica i njihovog djelovanja na dobrobit čovjeka. Magistrirao je akupunkturu i botaničku medicinu na prestižnom koleđu Emperor’s College of Traditional Oriental Medicine u Santa Monici, Kalifornija, te American Health Science University u Coloradu, gdje postaje certificirani speciajlist nutricionist i praktikant analize žive kapi krvi. Pet godina radi s Rudolphom Ballentineom, M.D., međunarodno poznatim ekspertom i pionirom u integraciji holističke medicine u Center for Holistic Medicine u New Yorku. Kao savjetnik na području zdravlja, sa preko 20 godina prakse, Darko je radio i educirao se sa Van Beverenom (biokemičar), Wiiliam Blockom (liječnik), Robertom Sorgeom (naturopat), Alanom Magazinerom (osteopat), Beth Rotondo (homeopat), te Josephom Gitto (kiropraktičar).
 • Igor Drašković

  Business shogun

  S raw food stilom života se susreo 2004. Student je programa "Spiritual Nutrition Mastery" na School of Holistic Wellness kod dr. Gabriela Cousensa. Bavi se planinskim i ultra trčanjem te ga posebno zanima veza između prehrane i fizičkih performansi te upotreba biljnih tonika u svakodnevnoj prehrani. Poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom, želi doprinjeti širenju svijesti o zdravoj prehrani i stilu života što većem broju ljudi.
 • Ivor Madžar

  Vegan Ronin

  Zaljubljenik u hranu, prirodu, ljudsko tijelo te istinu o dizajnu svega navedenog. Od 2008. marljivo istražuje sve od činjenica za što je ljudsko tijelo dizajnirano, do načina na koji može dovesti tijelo do stupnja najveće energije i efikasnosti. Tim putem kasnije dolazi do veganstva i dobrobiti sirove hrane. Iste godine upisuje smjer fizike i informatike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu gdje uči više o prirodi i njenim zakonima te počinje proučavati biomimikriju - imitiranje inteligencije prirode u svrhu postizanja efikasnijeg društva. U istraživanju pokreta tijela 2011. je počeo trenirati Parkour. Uz fiziku, Parkour i hranu, Ivor se od djetinjstva bavi pisanjem poezije koja se razvila u moderniju verziju 'rap' i 'spoken word' poezije. Kako bi istraženo počeo primjenjivati, krajem 2012. pridružio se Art of raw timu u osvješćivanju ljudi putem sirovih gurmanskih specijaliteta. S diplomom Green chefa 1. stupnja posvećuje se promociji zdrave hrane i nutricionizmu općenito.
 • Saša Stubičar

  Raw designer

  Saša Stubičar, samostalni umjetnik - grafički dizajner, bivši student računarstva, novi (stari) je član AOR tima. Odgovoran je za ono što se vidi, printa, tiska, za znakove, logotipe, fontove, boje i neboje, pakiranja... još od samih maslačak početaka... Inače radi kao autor, koautor i suradnik studija Flomaster te sudjeluje u oblikovanju plakata, knjiga, publikacija raznih izdavačkih i muzejskih kuća. Uz to skriva još puno talenata u raznim sferama primijenjene umjetnosti (može li se tu uvrstiti i kuhanje tj. nekuhanje hrane?), a najveći je upravo njegova mogućnost stvaranja "nečega iz ničega"... Na tanjuru, papiru, zidu, polici...
 • Christophe Berg

  Raw chef

  Christophe Berg is a french raw chef and cookbook author. He worked 20 years as Game Designer and Digital Project Manager. Avid trail­runner, this high demanding endurance sport triggered his interest for healthy and nutritious cuisine. He decided to focus and specialize in plant­based cuisine for active people. Author of 12 books on 100% plant­based cuisine, Christophe ran his own cooking workshop in Haarlem (NL). He did the Matthew Kenney Academy (raw cuisine) in Santa Monica followed by an internship at M.A.K.E restaurant (raw gourmet) and M.A.K.E Out (juice, smoothie & raw sweets). Back in Europe, he authored a book on raw cuisine and kept sharing his passion as Guest Chef, during workshops and by editing articles in sport magazines. Now, Christophe is “chef de cuisine” at Yi Raw Café in Glyfada.

Zašto sirovo?

Punjeni klobucici

Mi vjerujemo da prehrana bez namirnica životinjskog podrijetla koje su minimalno termički obrađene i zdravlje idu zajedno. Napraviti taj korak učinit ćemo nešto nevjerojatno pozitivno za svoje zdravlje, svoju savjest i za planetu. Sve što radimo je u cilju podizanja svijesti kroz životni stil koji širi mir i dobrobit. Da bi to postigli upotrebljavamo kreativnost, intuiciju i tehnike koje ne štete prirodi ni drugim ljudima.

Karijera

Ako Vas privlači filozofija art of raw tima i ako ste motivirani za rad u našem timu, ispunite dolje navedeni formular.

Uvijek tražimo ljude koji žele ostvariti naše zajedničke ciljeve kroz timsku i osobnu predanost, integritet i posvećenost detalju, radosti i poštovanju.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Telefon

Vaša Poruka