Zaštita povjerljivih podataka

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svakog našeg kupca. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju te su dostupni samo osobama kojima su ti podaci u određenom trenutku nužni za izvršenje ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke.

Kolačići (Cookies) predstavljaju podatke koji služe kao vaša anonimna individualna identifikacija na način da ga pojedina internet stranice koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Zašto se koriste kolačići? Kada pristupite pojedinoj stranici našeg web sjedišta, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetima, a koji se prilikom sljedećeg posjeta našem web sjedištu pretražuju kako bismo iz njih pročitali  zapisane podatke. Kolačići ne sadrže vaše osobne podatke, već samo omogućuju brže i učinkovitije aktiviranje podataka i postavki koje ste već prethodno postavili prilikom pristupa i pregledavanja neke stranice. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka druga internet stranica niti ih zloupotrijebiti.

Ne želite kolačiće? Vaše je pravo zabraniti primanje kolačića s bilo koje internet stranice. U svom pregledniku izaberite tu mogućnost.

Zaštita povjerljivih podataka
Art of raw se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Art of raw i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.